AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black - Herný notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, pokiaľ by som v tomtootebooku upgradol RAMky a pridal SSDčko, stratil by som záruku? Ďakujem

Má tento notebook slovenskú klávesnicu ?

Dobrý den, dle dostupných informací je v notebooku 1 ram stick SK hynix 8GB pc4-3200. Chtěl jsem se zeptat zda by pracovala s ramkou https://www.alza.cz/crucial-so-dimm-8gb-ddr4-3200mhz-cl22-d5755450.htm v dual channelu. Předem děkuji za odpověď.

Pekný deň chcem,sa spýtať či pre tento notebook je nejaký špeciálny typ sata disku,alebo sú kompatibilné všetky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude notebook zase dostupný. Rád bych si ho pořídil na Střední školu. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý deň, pokial bude notebook bez windowsu a ja si tam hodím akýkoľvek windows nepadá mi záruka? Pretože priateľka mala už nainštalovaný windows a bolo jej u vás na pobočke povedané že ak si tam preinštaluje Windows, záruka tým momentom neplatí.

Dobrý den, má tento NB videovýstup na USB-C konektoru? Děkuji

Dobrý den, opravdu je v této konfiguraci GK 1650 Ti?

Dobrý den půjde připojit k tomuto NB a bude funkční https://www.alza.cz/i-tec-usb-c-metal-low-profile-4k-tripple-display-docking-station-power-delivery-85w-d5560564.htm Děkuji

dobrý večer mám otazku. na zaciatku leta som si kupil notebook lenovo gaming l340-15irh s gtx 1050 60hz intel I5 9gn no a vlastne teraz sa na sk už nedá kupit bol dokonca aj drahší ako je tento notebook . nedajú sa niak vymenit respektive cash back ? za tento ?

123
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií