AD homeoffice PET

Diskusia k Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, potrebuji ntb na home office, podporuje pripojeni ke vzdalene plose a VPN?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zdali je materiál konstrukce Kov + plast nebo jen plast? Předem díky za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat zda tento notebook utáhne GTA 5 premium

Dobrý den. můžete mi prosím Vás poradit v v technice se moc nevyznám, sháním notebook na sledovaní filmu online,prohlížení fotografii, internet sociální sítě,videa,mail atd, hry nehraji. Mám ho jen na doma nijak jinak s ním nepracuji. Je tento notebook vhodný?Děkuji za odpověd

Bude mozne v tomto notebooku nastavit wifi hotspot na pripojenie smartfonu? Notebook bude pripojeny na siet opt.kablom. (mam starsi model notasu, ide na Win 7 a jeho wifi karta vysielat hotspot pripojenie neumoznuje i ked to samotny OS Win 7 ma vo svojich moznostiach) Dakujem za odpoved.

utáhne to fortnite?

Dobry den, mozete mi prosim potvrdit, ci je mozne u tohto typu Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey bezplatne prejst z OS Win10s na verziu Win10 home? vopred dakujem za info

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaky má displej matny nebo leskly.

Dobry den, planujem kupit tento notebook - chcem sa opytat - dokupim si k nemu adapter so vstupom do USB - C a v tomto adapteri budu 3xUSB 3.0 Bude mozne do tychto novych USB 3.0 vstupov zapojit tlaciaren, ext.HDD a mys, ktore boli doteraz prepojene cez USB 2.0 porty? Budu tieto zariadenia fungovat spravne? Dakujem za info.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií