AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jde tento ntb nabíjet i pomocí USB-C? Děkuju

Dobrý večer, dokázal by tento notebook utiahnuť hru fifa 20 ?

Dobrý deň, chcem sa opýtať či tento notebook ma kovové telo.

Dobrý den, u tohoto notebooku jsou uvedeny podstatně rozdílné rozměry oproti jeho konfiguraci na stránce: https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s540-14?dq=5635255#popis , přičemž na fotografiích vypadají identicky. Chci se zeptat, zda se jedná o chybu, či jsou rozměry opravdu rozdílné. Pokud se jedná o chybu, prosím o informaci, které z uvedených rozměrů jsou správné. Děkuji.

Zvazujem kupu tohto modelu ale odradza ma ta dedikovana graficka karta, otazka ta karta ma aktivne alebo pasivne chladenie? Ide mi len o to aby to zbytocne nefucalo a neprehrievalo sa to. Model totizto v tejto farbe a konfiguracii nie je z integrovanou.

Dobrý den, je tento ntb dotykovy prosim. Dekuji Martin

Dobrý den, muzete mi prosim poradit, jakou RAM dokoupit aby se mohlo navysit na 12GB? a kde je mozne vymenu provest bez ztraty zaruky? chtel jsem se zeptat na Lenovo strankach ale tam mi to k tomuto produktu napsalo, ze Produkt neni podporovan.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je u tohoto modelu varianta karty Nvidia MX250? 1D13 (25 watt) nebo 1D25 (10 watt) děkuji

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií