AD elektro AD elektro

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-15IML Abyss Blue

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad S540-15IML Abyss Blue - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-15IML Abyss Blue

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S540-15IML Abyss Blue, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S540-15IML Abyss Blue ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S540-15IML Abyss Blue vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

je notebook kovový alebo plastový? a chcel by som sa spýtať či to utiahne aj nejaké hry ako napr. fortnite alebo či to ako tak utiahne Adobe programy photoshop, premier pro prípadne aj iné

Dobrý den, chci se zeptat, proč se notebook začne zahřívat po tom co ho dám do nabíječky a používám ho přitom. Nedělám na něm nic náročného, pouze internet, youtube, žádný hry na něm nehraji, ani nestříhám žádné videa atd. Je tam něco špatně?

Dobry den. Notebook LenovoIdeaPadS540-15IWL ma udajne obrazovku so svietivostou 250nit. Tento udaj je hodnoverny, alebo predpokladate ze bude mat obrazovka taku svietivost? Dakujem

Dobrý den, kterou grafickou kartou je vybaven tento model ("Lenovo IdeaPad S540-15IML Abyss Blue kovový")? Intel UHD Graphics v popisu není blíže specifikováno. Dále bych se chtěl zeptat, kdy bude notebook k dispozici? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií