AD elektro AD elektro

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

aké prenosové rýchlosti podporuje USB 3.2, jedná sa o USB 3.2 gen1, USB 3.2.gen2 alebo USB 3.2 gen2x2? Ďakujem

Dobrý den, opravdu nelze přidat další disk? HDD nebo SSD? A pokud ano, o jaký typ se jedná.

Dobrý den, dá se v tomto notebooku uživatelsky vyměnit baterka?

Kolika herců má display

Jde tento notebook: Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový nabíjet přes USB-C. Děkuji za odpověď

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zda lze u tohoto notebooku vyměnit/upgredovat operační paměť? Rád bych nahradil osazených 8Gb za 16Gb. Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý deň, v popise tohto notebooku sa píše, že je kovový a že má hliníkovú konštrukciu. Ja som však videl a držal v rukách ten istý notebook, len v trochu odlišnej konfigurácii /bez grafickej karty NVIDIA, produktové číslo: 81NG008CCK, asi o 100 eur lacnejší/ a ten bol celý z plastu. Je teda pravda, že má tento kovovú konštrukciu, resp. telo? Ďakujem.

Dobrý den, když je v ceně WIN10 je předinstalován, nebo jsou instalační soubory nahrány na SSD disk? Děkuji

Dobry den, je mozne presne tento NB dodat aj vo farbe copper, ako je zobrazeny na obrazkoch v popisoch? Vidim, ze vo variantoch nie je, ale pytam sa, ci by bolo mozne ho napriklad objednat. Dakujem

Dobrý den, mám 3 měsíce starý notebook lenovo idepad s540, při napájení ze sítě se po chvíli rozjedou větráky a poté zase vypnou. Takhle to jde dokola pokaždé a je to dost otravné. na notebooku nedělám nic náročného, jsem pouze na internetu. Pokud jedu na baterku, tak je vše v pořádku a notebook nehučí. Díky

12
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií