AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Hello, Can you please clarify if this laptop has two separate disks, SSD(NVMe) 256Gb and HDD 1TB? or is it hybrid? Is the capacity I mentioned correct? Thanks,

Dobrý den, rozchodí tento ntb hru Mafia definitive edition? Díky

Dobrý den, lze tento notebook nabíjet přes USB-C port? Například přes tento HUB https://www.alza.cz/fixed-hub-7in1-s-rozhranim-usb-c-pro-notebooky-a-tablety-d6125809.htm?o=47#parametry Děkuji Vlček

Dobry, chybu ste neopravili. Stale tam pisete len 256gb ssd ajked sa tam nachadza aj 1 TB disk. A takychto preklepov mate vela pri mnozstve notebookov. Bolo by fajn ked by ten kto to tam pise odviedol lepsiu pracu a naozaj posal vsetko podstatne pre zakaznikov ako napriklad aj material konstrukcie ci sa jedna o plast alebo uhlikove vlakno alebo magnezium s horcikom alebo hlinik. Je to docela podstatna informacia pre väcsinu kupujucich. Poprosim opravit a dopisat pri kazdom modeli notebookov. Dakujem a pekny den.

Dobrý den, všude kde se dívám na prod. číslo: 81NG00BDCK je součástí 256GB SSD + 1TB (5400) HDD U Vás se ty 1TB disky vymontovávají?

Dobrý den, lze v tomto notebooku vyměnit disk za větší? Jde mi o 512 GB. Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií