BOOST JBL BOOST JBL

Diskusia k Lenovo K10 Note zelená

Lenovo K10 Note zelená - Mobilný telefón

Diskusia k Lenovo K10 Note zelená

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo K10 Note zelená, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo K10 Note zelená ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo K10 Note zelená vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den,u tohoto typu mobilu nelze nahrát hovor,přeposílat SMS a měnit vyzvánění na SMS,ani nastavit nelze automatické vyp a zap telefonu jako u předchozího Lenovo.Poraďte...

Dobrý den, lze mobil nabíjet přes bezdrátovou nabíječku? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má telefon kompas?

dobry den jaky blutooe ma mobyl

Dobrý den. Jelikož jste mi můj dotaz smazali, táži se znova. Pokud si objednám tento mobil, přijde mi opravdu zelený mobil? A ne jak u konkurence, kde jsem si objednala zelený mobil a došel modrý? Opravdu odpovídá obrázek a popis tomu, co máte na skladě? Protože já chci zelený mobil, ne modrý mobil a nehodlám kvůli tomu zase znova mobil vracet jen proto, že mi někdo pošle zrovna tu barvu, co je dostupná.

Hci se zeptat, jestli má Lenovo K10 Note podporu NFC? Vy ji neuvádíte, některé jiné obchody ano a názory se liší. Můžete poradit?

Dobrý deň. Kedy budete mať tento mobil na sklade?

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií