BOOST JBL P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k Lenovo Legion 5-15ACH6H

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion 5-15ACH6H - Herný notebook

Diskusia k Lenovo Legion 5-15ACH6H

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion 5-15ACH6H, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion 5-15ACH6H ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion 5-15ACH6H vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Všimol som si, že cena išla hore o 50 €. Bola vymenená kontroverzná RAM v tomto notebooku alebo je tam stále tá pomalšia/lacnejšia?

Dobry den, porusim zarucnu "plombu" ak navysim RAM? Dakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jsou zde 2x8gb ram nebo 1x16gb ram Děkuji za odpověď

Dobrý deň K tomuto notebooku je licencia na lenovo zooner X. Na akú dobu?

Dobry den, je mi nejasna farba notebooku. Notebook ma 2 oznacenia: 1. Lenovo Legion 5-15ACH6H 2.Lenovo Legion 5 15ACH6 Phantom Blue/Shadow Black V popise maju oba napisane ze su cierne. Na fotkach je modro - cierny Poprosim o objasnenie popripade link ktory je cely cierny. Dakujem

Dobrý deň, zakúpil som si tento notebook asi pred týždňom, čo sa týka výkonu som veľmi spokojný ale čo sa týka wifi pripojenia je to viac ako zle. Behom hrania cs go mi to každé druhé kolo vybehne z pingu 24 na 100.. dva krát ma to teleportuje a tak to klesne naspäť. Moja otázka znie. Padne mi záruka keď vymením sieťovú kartu? Ak nie tak za akú by som to mohol vymeniť? Aká by bola kompatibilná? Chcel by som to vymeniť za najlepšiu akú sa dá. Ale neviem kde by som to na Slovensku mohol kúpiť. Pozeral som na Intel AX 200 a Intel AX 210 neviem či sú dobré, kompatibilné a ani či je aj nejaká lepšia. Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den, u tohoto produktu mi přstal jít zvuk ze sluchátek, napojené do jack konektoru na levé straně NTB. Sluchátka jsou v pořádku, aktualizace všeho také. Po vyjmutí slůchátek zvuk funguje. Mám NTB reklamovat? nebo máte jiné řešení. Děkuji

Dobrý den, je v notebooku RAM 1rx8 nebo 1rx16?

Dobrý den, dá se RAMka případně vyměnit za větší (32GB) nebo je napájená na pevno? Díky za odpověd TOM

amd 5600h a 5800h stejný SRGB 100% nebo ne? ještě taky stejně 80Wh?

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií