P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black - Herný notebook

Diskusia k Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, chtel bych se zeptat na par otazek k tomuto notebooku. Za 1. Je displej matny?Jinde jsem cetl, ze NB ma antireflexni. Za 2. Ma displej opravdu 144Hz? Za 3. Jak si vede kombinace Intel i5-10300H a RTX 2060 ve hrach? Na NB bych chtel hrat napr. hry od Wargamingu (WoT, WoWp, WoWs), GTA 5, Fortnite, CS:GO atd... Za 4. Je pamet grafiky opravdu GDDR6? Za 5. Jaka je na tomto NB pouzita klavesnice? Vlastnim starsi NB tez znacky Lenovo a klavesnice na nem je nevalne kvality. Nevynechava napr. pismenka, jak to starsi klavesnice mely ve zvyku? Za 6. Pamet 8GB - je mozne jeji rozsireni? Mohu to udelat sam? Za 7. Ma klavesnice podsviceni? pokud ano, jake? Za 8. Jak je na tom NB s hlucnosti? Nebude pri zatezi hucet?

Dobrý deň. Je možné na Slovensku zakúpiť RAM tohto typu pre jej rozšírenie?

Dobrý deň, bude tento notebook znovu dostupný do 10 dní? Ďakujem.

Dobrý deň, ako je možné rozšíriť RAM bez porušenia záruky? Môžem to spraviť aj ja keď mechanicky nič nepoškodím alebo mi to musia spraviť v alze prípadne kde na Slovensku aby nepadla záruka?

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda bude nekdy k dispozici pro tento NTB konfigurace s Ryzeny, napr. s Ryzenem 5 4600H nebo Ryzen 7 4800H/HS, pri zachovani ostatnich specifikaci? Predem diky za odpoved.

Dobrý deň, máte odhad kedy asi budete predávať aj AMD verziu tohto configu? Vopred ďakujem za odpoveď.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií