AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Lenovo Legion Creator 7 15IMH05 Dark Moss kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion Creator 7 15IMH05 Dark Moss kovový - Notebook

Diskusia k Lenovo Legion Creator 7 15IMH05 Dark Moss kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion Creator 7 15IMH05 Dark Moss kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion Creator 7 15IMH05 Dark Moss kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion Creator 7 15IMH05 Dark Moss kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, je uz vyrieseny problem s pantami pri tomto notebooku resp. v rade Legion 7 ? Notebook som si uz zakupil a az neskor som sa docital o moznom probleme ktory moze nastat dost skoro a to rozlepenie a poskodenie ukotvenia pantu v obrazovke. Dufam ze pocas 24 mesacnej zarucnej doby je reklamacia v takom pripade uznana. Dakujem.

Dobrý den všem, poradil by někdo zda tento typ má konfiguraci 1x32Gb RAM nebo 2x16GB ?? Díky

Určite má displej 100% adobe RGB? V recenziách sa uvádza 65%. Nie je to chyba?

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či ide o 32bit alebo 64bit procesor.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako je riešené chladenie na tomto notebooku...má vapor chamber ako pri klasických Lenovo 7?

Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť či je displej lesklý alebo matný? Slovo antireflexný každý vysvetluje inak ... Ďakujem

Dobrý deň, kde nájdem program na správu integrovaného podsvietenia Corsair iCUE? Ďakujem

Dobrá den, co potřebuji k tomu abych mohl připojit 2 monitory FULL-HD? Děkuji

Hi, is this the correct product? Odkaz do neznáma If yes, can you please update the specifications? It mentions 2x16gb ram slots and that it's not plastic. Is it possible to use one of it's USB-C ports for charging? (not at full watts of course but at least at lower power) Also does it have space for an extra 2.5inch drive with a smaller battery? Thanks.

Dobrý den, opravdu má grafická karta RTX 2060 vlastní paměť 8GB? Vzhledem k zaměření notebooku by to dávalo smysl, u všech ostatních modelů má ovšem tato karta jen 6GB.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií