PET PET

Diskusia k Lenovo Legion Y520-15IKB

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion Y520-15IKB - Herný notebook

Diskusia k Lenovo Legion Y520-15IKB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion Y520-15IKB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion Y520-15IKB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion Y520-15IKB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den chtel jsem se vas zeptat zda se doplaci office 365 za 999 kc nebo je uz v cene notebooku zda ten notebook stoji 26 999kc nebo 27 999kc diky za odpoved

Dobrý den, pokud by měl někdo zájem, zde je odkaz na notebok z bazaru. Odkaz do neznáma

Dobrý den, kdy je předpokládaná dostupnost tohoto notebooku ? přesněji modelu za 26 999,- Kč

Jaká je hlučnost v zátěži a v klidu? Prosím majitelé o odpověď, děkuji

Dobrý deň, ak bude dostupný tento notebook . Chcel by som sa opýtať akú značku ma pamät RAM a či sa da rozšíriť , či ma voľný slot? Aká značka, typ a akú rychlosť má M.2 ssd disk? A či je možnosŤ rozšírenia aj pomocou SATA disku. Ďakujem

Môžem tam pridať HDD a RAM bez straty záruky?

Utiahne tento notebook Far Cry 5 aspoň na nízke detaily?

chci se zeptat kolik ma T tento notebook? jesti nejake ma

Dobrý den, jak je to s chlazením u her? Nenastává CPU throttling?

zdravim, chtel bych se zeptat, kdo mate zkusenost, jak je to s podporou u lenova, drive na to byla spousta stiznosti, maji uz u nas zarucni servis, nebo porad vse hodnoti jako 'rozbito uzivatelem'? dekuji za relevantni odpovedi :)

123...
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií