AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Lenovo Moto M Gold

Zobraziť katalóg
Lenovo Moto M Gold - Mobilný telefón

Diskusia k Lenovo Moto M Gold

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Moto M Gold, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Moto M Gold ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Moto M Gold vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kedy bude dostupná sivá verzia?

Dobrý den, koupila jsem si od Vás tento telefon, ale zjistila jsem že v balení není český návod (vlastně vůbec žádný) k tomuto telefonu mohu si jej někde stáhnout?

Dobrý deň. Rada by som sa informovala, či je tento MT kompatibilný aj so sieťou Orange? V popise je len O2, T-mobile a Vodafone. Ďakujem pekne

A ten mobil uz dostal aj aktulizaciu aj na android 7 a 8 ci iba na 7

Telefon nezobrazuje notifikace tzn. když mi přijde zpráva, nebo mám zmeškaný hovor, nebo zpráva z WatsApp, tak tam nemám označeno na ikonce dané aplikace, kolik tam je přijatých zpráv. Ani po aktualizaci androidu z 6 na 7 stále bez notifikace. Nevíte, co s tím?

Dobrý den, kdy dostanu předplatné časopisu Týden a antivirus Kaspersky zdarma? Nic jsme ti neposlali, žádný kód ani návod. Telefon koupen minulý týden. Děkuji. M. Thaiszová / [email protected]

procesor mate 8x1.5 ale inde som nasiel Procesor MediaTek MTK 6755 Helio P10 1.8 GHz 8 kde je pravda ?

Netreba nič opravovať,telefón má rýchle nabíjanie,odskúšané!!!

Česká Alza už má "grey" verziu bude aj na Slovenskej Alze dostupná?

Opravte si chybu,telefon nema rychle nabijanie

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií