AD elektro Star Wars

Diskusia k Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL Mineral Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL Mineral Grey kovový - Notebook

Diskusia k Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL Mineral Grey kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL Mineral Grey kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL Mineral Grey kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL Mineral Grey kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tento notebook Lenovo a po registraci na stránkách Lenova mi to napsalo, že záruka na můj notebook je ještě 630 dní. Nikdo mě neiformoval, že rok už nemá 365 dni :-) . I při aktivaci notebooku jsem našel začátek záruky v 8 měsíci. Nebude problém s úplatněním záruky před ukončením 2 leté záruky, když podle Lenova by měla skončit dříve ? Kupoval jsem nový notebook, ale vypadá to, že je znovu zabalený použitý notebook.

Dobry den. Koupil jsem zmineny Lenov a k Tomi nemam navod. Nemuzu ho otevrit . Jak se dostanu k navodu co aplikaci. Dekuji

Dobrý den, kde prosím najde servisní kód k Bitlockeru, který byl na počítači po dodání aktivovaný?

Zdravím, lze na tento notebook nainstalovat Windows 11?

Dobrý den, mám dotaz. Kolik bitů má v notebooku nainstalovaný Windows 10 ? 64 nebo 32 bitů ? Díky za odpověď, Marek

Dobrý den, měl bych dotaz. Jak velká kapacita SD karty lze použít.A lze použít SD karty typ SDXC?

Dobrý den, na obrázcích nemá notebook českou klávesnici. Je tomu tak i ve skutečnosti? Děkuji

Dobrý deň akú má notebook výdrž na batériu pri kancelárskej práci, prehliadanie webu? Bol by vhodný na takúto prácu? Doteraz mam svoje 5,5 ročné lenovo ktoré už predávam ďalej a hľadám náhradný notebook... Vydržal by aj tento takto dlho? Aká je tu kvalita?? Ďakujem za odpoveď. Dovidenia.

Dobry den, notebook ma volny slot na SSD disk. Poprosim link na kompatibilni disky - 256 nebo 512GB, ktere muzu do daneho notebooku dat. Dekuji.

Múžete mi prosím sdělit parametry (rychlost čtení/zápis) instalovaného disku? Značka a typ instalovaného disku?

123...
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií