AD elektro Star Wars

Diskusia k Lenovo ThinkBook 15-IIL Mineral Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkBook 15-IIL Mineral Grey - Notebook

Diskusia k Lenovo ThinkBook 15-IIL Mineral Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkBook 15-IIL Mineral Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkBook 15-IIL Mineral Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkBook 15-IIL Mineral Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, na kolik přijde výměna paměti za 32 GB? 16 GB modul si necháte, nebo zůstasne majiteli? Jirka

Dobrý den, kolik a jak rychlé paměti tento notebook zvládne?

Je súčasťou notebooku aj nabíjačka a káble na napájanie ?

Dobrý den, tento notebook má kovové nebo plastové tělo? Děkuji, hezký den.

Dobrý den, koupil jsem tento notebook, bez OS. Instalátor Windows 11 vůbec nevidí pevný disk počítače, takže Win nejdou nainstalovat. Vidí pouze flashku, na které je instalátor nahrán. První kus jsem z tohoto důvodu reklamoval, druhý dělá to samé. Co byste mi poradili?

Má to kabel, myš?

Dobry den, ma tento NB operacni system win10? V popisku mate uvedeno, ze je bez operačního systému?

Uvedeny NB som zakupil - mam vsak problem s instalaciou ovladacov. Win 10 bol nainstalovany korektne. Ovladace stiahnute priamo zo stranky Lenovo, bohuzial instalacia neuspesna.

Dobrý den, má tento notebook numerickou klávesnici? Na jiných e-shopech je uvedeno, že tento model (Prod. číslo: 20SM007NCK) má numerickou klávesnici. Ale na Alze tato informace chybí. Děkuji.

Dobrý den, podporuje tento notebook Windows 11? Děkuji

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií