AP+ slevy v app AP+ slevy

Diskusia k Lenovo ThinkPad Edge E535 Black 3260-EBG

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad Edge E535 Black 3260-EBG - Notebook

Diskusia k Lenovo ThinkPad Edge E535 Black 3260-EBG

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkPad Edge E535 Black 3260-EBG, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkPad Edge E535 Black 3260-EBG ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkPad Edge E535 Black 3260-EBG vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Notebook Lenovo zakoupen v objednavce 146024360, s predisntalovanymi Win 8 a moznosti downgrade na Win 7 z instalacky na HDD, coz jsem tehdy udelal. Behem zarucni doby u vas byl na vymene motherboardu a vratil se opet s Win 7. Behem dalsiho zivota jsem jednou musel provest recovery opet na Win 7, z Recovery partition na HDD. Nyni jsem ale musel vymenit harddisk kvuli vadnym sektorum, na to si nestezuju, ale bohuzel po vymene disku se mi nedari dokoncit recovery - mam jen Windows 8 Pro z prilozenych DVD z puvodniho prodejniho baleni. Instalace probehne, ale s danym klicem nelze provest aktivaci u Microsoftu. Na hotline Microsfotu mi na zaklade tzv. Activation ID take odmitli, s tim at se obratim na prodejce nebo vyrobce. Licencni klic v BIOSu na motherboardu dodanem v ramci zarucni opravy je zjevne odlisny od tech Recovery DVD. Prosim pomocte nebo me propojte s Lenovo servisem. Diky Tomas Protiva

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií