P&G boost P&G boost

Diskusia k Lenovo V330-15IKB Iron Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo V330-15IKB Iron Grey - Notebook

Diskusia k Lenovo V330-15IKB Iron Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo V330-15IKB Iron Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo V330-15IKB Iron Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo V330-15IKB Iron Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Na kolik FPS rozjede notebook League of Legends na střední a low detaily? Díky

Dobrý den, je tento notebook s těmito parametry (SSD 128, HDD 1TB, 4GB RAM) dostatečný na běžné užívání (běžný internet, streamování, práce z domova přes vzdálený přístup) nebo mám očekávat, že se začne více zpomalovat? Utáhne Windows 10 v pohodě nebo má RAM a SSD moc malou kapacitu? Jde mi o to, jestli za rok za dva bude pořád reagovat nebo se dá očekávat, že budu na reakci čekat 10 minut? Zkrátka jestli to na běžné užívání i dlouhodobě bude stačit... Díky

Dobrý den, dá se u tohoto ntb navýšit paměť RAM?

Dobrý den, je prosím součástí balení také nabíjecí adaptér? Děkuji

Dobry den. da sa na tomto notebooku hrat Dota2 alebo Overwatch? ma tento notebook rozsiritelnu operacnu pamet?

Dobrý deň, akú kapacitu má SSD a akú HDD, dokopy máte napísané 1200GB, no štandard je 1128 alebo 1256 (1TB HDD, 128/256GB SSD)

Dobrý den chci se zeptat na kolik FPS rozjede hru minecraft ?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií