AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Lenovo Yoga 7 16IAH7 Arctic Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 7 16IAH7 Arctic Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC

Diskusia k Lenovo Yoga 7 16IAH7 Arctic Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Yoga 7 16IAH7 Arctic Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Yoga 7 16IAH7 Arctic Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Yoga 7 16IAH7 Arctic Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, má notebook numerickou klávesnici? Na fotce je, v parametrech a vyhledávání není.

1)Má notebook Lenovo Premium Care, tzn též next business day opravu on site? Pokud ne, lze dokoupit , kolik stojí. 2) Stejné dotazy při zakoupení prodloužené záruky na 3 roky.

Dobrý ďeň, chcem sa opýtať, aká je minimálna výdrž batérie v tomto noteboku. Kupil som si dávnejšie taký notebok, kde bolo napísané, že má výdrž batérie 10h, ale v skutočnosti mal asi 2h Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobry den, muzete doporucit k tomuto notebooku nejakou dokovaci stanici s pripojenim pres USB-C. Podminka je takova, aby byla vyuzita vykonna vykonna graficka karta v notebooku. Vim, ze nektere dokovaci stanice maji vlastni integrovanou kartu a tim padem by se graficky vykon zbytecne degradoval. Dekuji.

Dobrý den, můžu navýšit disk na 3T? Muze to udelat alza na pozadani?

Dobrý den, lze připojit k HDMI a USB-C rozhraní nezávisle ke každému 1 monitor?

Dobrý den, mám předchozí model Yoga 520, který má ovšem problém s připojením docking station přes usb-c, nepodařilo se mi připojit monitor. Jak je to u tohoto modelu a jakou docking station byte mi doporučili?

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií