AD homeoffice PET

Diskusia k Macbook Pro 13" M1 SK 2020 Vesmírne sivý

Zobraziť katalóg
Macbook Pro 13" M1 SK 2020 Vesmírne sivý - MacBook

Diskusia k Macbook Pro 13" M1 SK 2020 Vesmírne sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Macbook Pro 13" M1 SK 2020 Vesmírne sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Macbook Pro 13" M1 SK 2020 Vesmírne sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Macbook Pro 13" M1 SK 2020 Vesmírne sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň obsahuje tento MacBook adaptér a nabíjací kábel? Ďakujem s pozdravom Tomáš Lukáč

Dobrý deň, chcel by som sa Vás opýtať (ešte pred zvažovanou reklamáciou tovaru), či je batéria v mojom MacBook-u v poriadku. Pri úplne bežnej činnosti, kde mám zapnutú len jednu aplikáciu - google chrome, pri normálnom jase sa batéria chová tak, že ubudne 12% za hodinu. Pri aktívnej pracovnej činnosti - zapnutý druhý monitor, photoshop a pod, sa batéria vybíja podľa môjho názoru veľmi rýchlo. Do 3 hodín je po nej. Je možné, že som dostal vadný kus alebo sú baterky v nových macbookoch s touchbarom problémové? Ďakujem

Dobrý deň.. prvy krat som si kupil macbook pro m1 13palcovi Pri použivani napriklad Fl studio je notebook ako tak teply.. alebo ked začnem stahovat nejaky subor napr. 2gb je tiez dost teply chcem sa spytat či to je normalne u macbooku alebo mam vadny kus.. a chcem sa opytat či sa na macbooku može pracovat aj približne 8hodin vkuse alebo ho treba nechat vychladnut po čase.. neviem ako to ma byt a dost ma irituje to že je teply aj ked stahujem niečo a bojim sa že to je len zly kus. predom dakujem za odpoved...pri bežnej praci ako napr. na youtube alebo tak sa neprehrieva ale akonahle niečo stiahnem je dost teply.

Dobry den, Chcem sa opytat ci je tento MacBook totozny z Odkaz do neznáma Dakujem.

Zdravím, rád by som sa spýtal kedy by bola približná dodacia doba tohto modelu, či sa mi oplatí počkať a zakúpiť M1 model, alebo zakúpiť Inter verziu 2020 MBP bez čakania? Ďakujem!

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií