AD elektro Star Wars

Diskusia k Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle - Herná konzola

Diskusia k Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kdy bude zase black friday??

Kdy bude opět k zakoupení?? :O

Je to opravdu One s. Já jsem už objednal a zaplatil.Evidentně podle obrázků jo ale nejsem si jist.

V popisu píšete Xbox One a na obrázkách je psáno One S tak jaký je to tedy skutečně model??

Dobry večer chci se zeptat ke konzoli je napsano plus zdarma hra digital Forza Motorsport 7 v hodnotě 1799kc ale v obsahu baleni je napsáno jen Forza Horizon 3 tak jak teda to je?sou tam obě hry?nebo jen Horizon 3?předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli lze hrát s připojením na starší (ne placaté) televizi nebo je nutne mit novejsi. popřípadě na jaké? Děkuji

chtel bych se zeptat zda je tahle forza horizon 3 ktera je v baleni konpatibilni i s windows 10 nebo je to verze jenom urcena pro xbox ???

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda je možné hrát forzu horizon 3 i bez xbox gold členství.

pri prvotnom pripojeni bude ziadana aktualizacia predpokladam, kolko to asi bude trvat pokial bude vsetko pripravene na hranie? ako dlho pri dobrom pripojeni bude trvat stiahnutie Forza Horizon 3, kedze je tam dwnld code? po instalacii hry je potrebne neustale pripojenie? dakujem

je to xbox one s?

12
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií