Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Diskusia k MIO MiVue 846 Wifi GPS

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 846 Wifi GPS - Kamera do auta

Diskusia k MIO MiVue 846 Wifi GPS

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MIO MiVue 846 Wifi GPS, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MIO MiVue 846 Wifi GPS ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MIO MiVue 846 Wifi GPS vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zaujíma ma pasívny parkovací režim. 48hodinový interval se může měnit v závislosti na množství aktivačních událostí a na teplotě. Môžte mi to vysvetliť bližšie.

Dobrý den, kameru vlastním a používám, ale občas se mi stane, že mi kamera napíše chyba karty? Po vypnutí a zapnutí je problém vyřešen. Je to kartou? Jaká tam má správně být? Nebo mám reklamovat.

Dobrý den,zakoupil jsem auto kameru MIO MiVou 846 Wifi GPS. K tomu Kartu SanDisk Micro SDXC Extreme 128GB pak i SanDisk Micro SDXC Extreme PRO 128GB ani na jedné nebyl všechny zaznamenané soubory. Třetina z nich hlásila chybu NELZE PŘEHRÁT. I když jsem kartu nakonfiguroval v kameře. Je problém v kameře nebo v kártách?

Dobrý den zakoupil jsem si dvě autokamery MIO MiVue 846 Wifi GPS a k nim 256gb micro sd karty Sandisk ultra, obě karty v obou kamerách hlásí „chyba karty“, ani opakované formátování nikterak nepomáhá, ani v kameře, ani na PC. Je nějaký problém s kompatibilitou karty? Nerad bych si koupil další kartu, která by nefungovala.

Dobrý deň, kamera nezaznamenáva zvuk aj keď to mám v nastaveniach zapnuté. Kde môže byť chyba?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli má auto kamera přísvit v noci, nebo ne.. V parametrech jsem nic o tom bohužel nenašel. A také se chci zeptat jestli je součástí balení nějaká SD karta, nebo jestli tu si musím sehnat sám (popřípadě jestli je pravda, že 256 Gb je maximum, bohužel jsem ale nikde nenašel jakou zápisovou hodnotu by měla sd karta mít minimálně, aby to fungovalo jak má.)

Proč neprodáváte i Smart box 3 k této kameře?

Dobrý den , na kameře Mio 846 mám stále nápis NOUZOVÉ NAHRÁVÁNÍ, jak při jízdě ,tak při stání.

Mam kameru mio 846 WiFi a nejde vôbec stiahnuť v aplikácii hlas slovenčina do telefónu....pusti ma len po prevziať a nič nestihne poradí niekto?

Dobrý den, je možné k této kameře dokoupit a použít MIO MiVue SmartBox III a napájet tak kameru z pojistek. Abychtak neztratil místo v usb nebo autozapalovači, který mám nevhodně umístěn. Děkuji za odpověď.

123...
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií