AD elektro Star Wars

Diskusia k Motorola Moto G 5. generácie 3 GB Dark Grey

Zobraziť katalóg
Motorola Moto G 5. generácie 3 GB Dark Grey - Mobilný telefón

Diskusia k Motorola Moto G 5. generácie 3 GB Dark Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Motorola Moto G 5. generácie 3 GB Dark Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Motorola Moto G 5. generácie 3 GB Dark Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Motorola Moto G 5. generácie 3 GB Dark Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Clovek si ho objedna a caka dva tyzdne kym vam pride...a ked ho mate na sklade tak k nemu hodite darcek ale mne ho uz nedate...hamba Vam

Dobrý deň, chcem sa spýtať či a kedy budete mať model Lenovo Moto G5 Plus. Zatiaľ máte v databáze iba G5, no variant Plus má prísť na trh už o 3 dni, t.j. 14.4. ... Vopred ďakujem za odpoveď!

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či ten slot na druhú sim kartu je samostatný, alebo sa jedná o hybridný slot pre spoločné zdieľanie sim karty/pamäťovej karty?

je mensi ako samsung galaxy j3 2016 ?

Dobrý den, je tento telefon Moto G5 s 3G RAM lokalizován také pro Českou republiku ? Bude fungovat v ČR ? Děkuji za info

Ma alebo nema tento telefon NFC?

zdravím, kde možno zakúpiť náhradnú batériu do Lenovo moto g5 nakoľko je vymeniteľná, respektíve kde sa dá objednať?

Nazov ma byt spravne "Moto G5", popripade "Moto G5 (2017)" a nie takato hovadina aku ste napisali do nazvu, mohli by ste s to opravit.

Podporuje tento telefón USB-OTG?

Dobry den, mohli by ste prosim uviest viac parametrov telefonu? napr: velkost displeja, rozlisenie, kapacitu uloziska, vlastnosti kamery atd. Dakujem

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií