AD elektro Star Wars

Diskusia k Motorola Moto G20 NFC modrý

Zobraziť katalóg
Motorola Moto G20 NFC modrý - Mobilný telefón

Diskusia k Motorola Moto G20 NFC modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Motorola Moto G20 NFC modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Motorola Moto G20 NFC modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Motorola Moto G20 NFC modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Opäť potrebujem radu na tento proklety mobil Motorola motog20.Jeden deň mi nešlo sa dovolať rodine, vypnuty dala som sim kartu von.Druhy deň som chcela ísť reklamovať ale nedalo mi to tak som skúsila dať späť sim kartu restarovala a znovu naskočil. Stalo sa mi to po druhý raz a už si neviem radi .Prečo musím toto vykonávať keď za svoje roky sa mi niečo také nestalo.Verim tomu že značka mobilu Motorola je dobrá ale tento mobil má nejakú vadu.Prvu reklamáciu :Závada popisovaní zákazníkom sa neprejavila vymeniť sim kartu a volať cez 4G.vydrzal 28dni a znovu sa nedá dovolať vynecháva.PROSIM o.radu prvú odpoveď som dostala pekne ďakujem a verím že mi opäť poradíte ako pokračovať a hlavne na koho sa s reklamáciou obrátiť.Vopred dakujem

Dobrý deň.Mam mobil Motorola g20.na paušál.neda sa z tohto mobilu volať,rodine,takisto sa mi rodine nedá,bol poslaní na reklamáciu a odpoveď prišla:že treba vymeniť sim kartu používať 4G aj tak nefunguje kde sa obrátiť aby som mohla tento mobil používať budem čakať odpoveď!

Dobrý den, je k telefonu i paměťová karta? Děkuji za odpověď

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií