AD elektro AD elektro

Diskusia k MSI B350 Krait GAMING

Zobraziť katalóg
MSI B350 Krait GAMING - Základná doska

Diskusia k MSI B350 Krait GAMING

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI B350 Krait GAMING, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI B350 Krait GAMING ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI B350 Krait GAMING vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

kolko sata konektorov ma doska

mam tuhle desku a nejnovejsi bios a pameti g.skill trident-z 3200mh 16g kit. kdyz pouziju a-xmp profil v biosu tak mi deska po restartu uz nenajede jen cerna obrazovka nez vyndam baterii z desky dam ji zpet tak najede jen zase 2166mh. co stim

Kolik větráků lue k desce připojit a bude kompatibilní s ryzen 5 2600X? Bude třeba update biosu? A bude možné taktování?

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií