AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k MSI B450M MORTAR

Zobraziť katalóg
MSI B450M MORTAR - Základná doska

Diskusia k MSI B450M MORTAR

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI B450M MORTAR, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI B450M MORTAR ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI B450M MORTAR vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, pisali ste, ze termin dostupnosi dosky MSI B450M MORTAR MAX bude v septembri/zari. Je tento termin stale aktuály? Popripade viete tento termin viacej upresnit?

Dobry den, mam tuto zakladni desku b450m mortar a chci se zeptat zdali by sla deska osadit jednim s nejnovejsich prosesoru napr: ryzen7?? Dekuji

Kedy bude znova dostupna doska MORTAR ?? Dakujem

Dobrý deň bude na túto dosku sedieť chladič Wraith Stealth od AMD ktorý je pribalený ku väčšine procesorov od AMD

Dobrý deň je táto doska kompatibilná s procesorom AMD Ryzen 5 2600

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať cca kedy sa do predaja dostanú ohlásené a obnovené MSI základné dosky s označením MAX, ktoré rozširujú pamäť pre BIOS z 16MB na 32MB.

Dobry den, prosim vas aka je kompatibilita s frekvenciou RAM? Je sice uvadzane do cca 3500, ale to je hodnota dosahovana iba s pretaktovanim RAM kapacity? Aka je skutocna maximalna kompatibilna hodnota RAM, bez pretaktovani? Dakujem

Zdravim, kompatibilita tejto dosky a ryzen 7 3700X? Dakujem

Aký disk ide do M.2 slotu? SATA alebo NVMe

Zdravím. 1. Dá sa sa vypnúť svetlo v biose? 2. Koľko a aké napájanie ventilátorov má doska?

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií