AD homeoffice PET

Diskusia k MSI GE72 2QC-215CZ Apache

Zobraziť katalóg
MSI GE72 2QC-215CZ Apache - Notebook

Diskusia k MSI GE72 2QC-215CZ Apache

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GE72 2QC-215CZ Apache, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GE72 2QC-215CZ Apache ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GE72 2QC-215CZ Apache vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, asi rok zpátky jsem si koupil tento notebook uz byl v reklamaci několikrát kvůli různým problémům a vždy po čase nastali znova. Zrovna ted´ se mi notebook přehřívá na 80-100 stupńů a nevím zdali to je normální v hodnocení lidé píšou jak jim i nejnovější hry běží na 100+ FPS a mě i hra která je nějakou dobu stará jako třeba Grand Theft Auto V tak mi na nejmenší detaily jede na 30-45 FPS.

Dobrý den Pred nedávno sme od vás kúpili notebook MSI GE72 2QC-215CZ Apache z ktorým máme menšie problémy a mam pre Vás pár otázok ohľadne toho čo sa mi z ním deje. Je to herný notebook tak sme očakávali že pôjde bez problémov no pri hraní hier ako je Counter-Strike: Global Offensive mi dosť často celý zamrzne a nabehne modrá obrazovka pri ktorej píše že môj pc ma nejaký problém a potrebuje reštart pri tom sa ani nereštartne a celý zamrzne. Pozeral som na internete a veľa ľudí sa sťažuje na ich msi stránke práve z týmto problémom a je tam nejaká zmienka a update Bios systému do ktorého sa ja nechcem veľmi púšťať preto by som chcel vašu radu alebo pomoc čo mam urobiť aby mi ta hra išla normálne bez problémov. Na jednej stránke mi dokonca odpovedali že to môže byť aj prehrievaním alebo môže byť poškodená nejaká súčiastka.

Po dohode by tam bolo možné dať win 10 ? ešte pred nákupom ? A čo znamená že použité bude tam záruka aspoň na 2 roky ? alebo nie ?

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií