AD elektro AD elektro

Diskusia k MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro

Zobraziť katalóg
MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro - Notebook

Diskusia k MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň , chcem sa spýtať či tento notebook dokáže utiahnuť aj náročné hry , ako napr. Witcher 3.Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či má tento model výsuvnú batériu, Za odpoveď vopred ďakujem

Unese to vážně i virtuální realitu ??

Prosim vas, vie mi niekto povedať presný typ (značka, typ slotu, najlepšie výrobné číslo ) ramky v tomto PC? rad by som upgradoval na 16gb, ale budem úplne spokojný, ak kúpim presne taký istý kus. Vopred diki

Dobrý deň, tento NTB vlastním už od 21.1.2017, bohužial som k nemu nedostal batoh ako príslušenstvo. Mal by som záujem o batoh ktorý poskytujete k tomuto NTB, ale nedá sa kúpiť samostatne. Vedeli by ste mi navrhnúť nejaké možné riešenie ako batoh dostať, aj keď som zariadenie kúpil skôr ? Ďakujem

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či je tento model vybavený 120Hz displejom, kedže v obrázkovom popise to je uvedené ale v klasickom popise tovaru to už nieje a na oficiálnej stránke sa uvádza že sa vybavenie môže líšiť od dodávaného modelu, krajiny a pod. Ďalej by som sa informoval ohľadom doplnenia RAM pamäte, kedže k tomuto úkonu je potreba odmontovať spodnú časť notebooku. Podľa MSI sa týmto úkonom nestráca záruka, avšak priamy predaj nezaručuje MSI ale Alza preto by som chcel vedieť ako je to u vás. Ďakujem.

"MSI sa ako jediná značka notebookov môže pochváliť "VR Ready"" prepáčte ale toto je klamstvo, každý notebook s minimalne gtx 1060/1050 ti a cpu i7-6700K zvládne VR a dneska to aj každý notebook podporuje čo má takéto parametre tak to prosím opravte lebo toto len zasa si firmy robia navrch pred ostatnými a je to nefér.

Dobrý den.Kúpil som na alze už dávnejšie nootebok msi ge70 2QD apache.Neviem ako mám premiestnovat súbory z hdd do ssd disku,ked niečo inštalujem z inernetu alebo z iného pametového zariadenia neponúka mi to možnost dat to na ssd disk.Napriklad na mobile si viem pri inštaláci zvolit či to má íst na sd kartu alebo na internú pamat a tiež viem dáta bez problémov preúvat.Prečo mi to tak nejde aj na tomto počítači?Budem velmi rád ak mi pomožete , trápim sa s tým už od kedy som si ho kúpil.

Dobrý den, jen krátký dotaz, když je NTB v klidu, vypíná větráky (chladí pasivně) nebo větráky běží i když je ntb v klidu

co je tomu notebooku kdyz je rozbaleny skladem muze byt poskrabany nebo neco tak

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií