AD elektro AD elektro

Diskusia k MSI Infinite 8RB-272EU

Zobraziť katalóg
MSI Infinite 8RB-272EU - Herný PC

Diskusia k MSI Infinite 8RB-272EU

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI Infinite 8RB-272EU, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI Infinite 8RB-272EU ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI Infinite 8RB-272EU vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kolik FPS tento počítač zvládne Minecraft s normálním nastavením a na kolik FPS zvládne GTA 5 s normálním nastavením ??

Má tento Pc mechaniku lebo na obrázku je tam vidieť že má mechaniku ale v parametroch je napísané že ju nemá

Prajem pekný deň Alza týmu mám na vás jednu otazku. Či v balený dôjde aj sklo na bočnicu? Keď nie tak by ste mi mohli pripnúť link na sklo z potrebnými parametrami. Vopred ďakujem.

Dobrý deň mal by som otázku na koľko FPS pôjde hra War Thunder? ( na strednú alebo vysokú kvalitu)

Dobrý deň, aké ma tento PC výstupy? Lebo v parametroch neviem nájsť žiadne výstupy napr pre slúchadlá, aj keď na fotke sú no chcem sa uistiť, keby náhodou je fotka nesprávna.

Dobrý den, jde tato sestava upgradovat? Díky

Dobrý den, kolik max monitorů lze připojit? A přes jaké konektory?

Dobrý den, mohu se zeptat co je v tom za zdroj?

Dobrý deň chcel by som sa opýtať že na koľko fps mi na tomto počítači pôjde fortnite na low a že či po zakúpení počítača je možné nieake komponenty zameniť v prípade že niekedy v budúcnosti by som potreboval urobiť nieaky upgrade Ďakujem za opdoveď

dobry den nemate prosim link na to bočne sklo

123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií