AP+ slevy v app AP+ slevy

Diskusia k NGS Artica Freedom

Zobraziť katalóg
NGS Artica Freedom - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k NGS Artica Freedom

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa NGS Artica Freedom, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu NGS Artica Freedom ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k NGS Artica Freedom vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

I received it today. it does not want to recharge. the red light turns on for a few minutes then turns off and it doesn't charge anymore. how long does the earpiece itself last (listening to music)? and how long does the earpiece take to charge?

Dobrý den, sluchátka mi fungují perfektně, s telefonem i tabletem je spáruji v pohodě, ale nedaří se mi spárovat s Notebookem (Microsoft Surface 2, Windows 10 64bit). Ostatní bluetooth zařízení notebook pozná hned, i jiná sluchátka, jen tahle se vůbec nehlásí. Mám je samozřejmě v pairing režimu, nicméně notebook je prostě nepozná. Dokážete poradit? Díky.

Dobry den, i pres nizszkou hlasitost na telefonu, jsou sluchatka velmi hlucna. Jde to nejak vyresit?

Dobry den, i pres nizszkou hlasitost na telefonu, jsou sluchatka velmi hlucna. Jde to nejak vyresit?

vždy mi hraje jen jedno sluchatko nevite někdo proc?

Dobrý den jde aby jedno hrálo a druhé bylo v pouzdře a naopak?

jak je to s vrácení.

Dobrý den, sluchátka fungovala a nyní se nám chce každé samostatně spárovat s telefonem (pokud to povolíme, tak funguje jedno nebo druhé), ale nespárují se nám mezi s sebou. Takže vždy hraje jen jedno. Kde děláme chybu?

Dobrý deň pred dvoma dňami som si kúpil tieto sluchatka a od vtedy som sa snažil prijsť na to prečo vynechavaju neustale zvuk. Keďže si s tým neviem poradiť chcem sa spýtať že či mi neviete poradiť čo s tým je.

Zajímalo by mne, zda bude fungovat pouze jedno sluchátko a druhé bude výplet, nebo jej budu nabíjet? Dekuji

12
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií