AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k NZXT Kraken M22

Zobraziť katalóg
NZXT Kraken M22 - Vodné chladenie

Diskusia k NZXT Kraken M22

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa NZXT Kraken M22, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu NZXT Kraken M22 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k NZXT Kraken M22 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý deň. chcel by som sa spýtať či tento chladič (nzxt Kraken M22) uchladí procesor AMD ryzen 5 2600 pri záťaži ? za odpoveď vopred ďakujem ;)

Dobrý deň Pôjde tento chladič zapojiť do skrinky:Cooler Master MasterBox MB530P so základnou doskou:MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Taktiež by som rád vedel či tento chladič uchladí pretaktovanú AMD ryzen 9 3900x na maximálny takt?

dobry den, je chladenie kompatibilne so skrinkou PHANTEKS Eclipse P400S Tempered ?

Dobrý den, nevíte kam by bylo nejlepší dát radiátor do skříně https://www.alza.cz/silentiumpc-regnum-rg1w-pure-black-case-d4256170.htm?o=1?

dobrý deň.je ešte nejaká šanca ho kúpiť?

Dobrý den,je součástí baleni i šrouby na patici AM4?

Dobrý deň bude sa dať tento chladič namontovať do skrine zelman z1

Dobry den, je Kraken M22 kompatibilní s Zelman k1 ??

Má tento chladič podsvícení jako na obrázku. Děkuji za odpověď

Dobry den, je chladic kompatibilny so skrinou evolveo ray4?

123...
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií