AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k NZXT Kraken Z53

Zobraziť katalóg
NZXT Kraken Z53 - Vodné chladenie

Diskusia k NZXT Kraken Z53

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa NZXT Kraken Z53, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu NZXT Kraken Z53 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k NZXT Kraken Z53 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je možno chladič namontovat na LGA 1700 a 13. gen Intel? Stejně tak by mě to zajímalo u verze NZXT Kraken X63. Děkuji za odpovědi.

Bude ke koupi AM5 bracket pro montáž? Vím, že je možnost vyžádat zdarma u NZXT, ale tam chtějí zaslat důkaz o koupi, což sice chápu, ale je to otravná byrokracie. Radši bych přiměřeně zaplatil a objednal zároveň AIO. Děkuji.

dobrý den, jsou v tomto chladiči předem zasazené ventilátory ?

dobrý den lze použít na Intel Core i5-12600? děkuji

dobry deň je to kontabilne s i9 12900k ?

Dobrý den, je tento chladič vhodný na procesor AMD Ryzen 5 5600x?

dobrý den chtěl bych se zeptat kolik wattů spotřebuje tento chladič předem děkuji za odpověď

Dobrý den, je chladič kompatibilní s intel socket 1200, konkrétně s touto deskou: https://www.alza.cz/gigabyte-z590-gaming-x-d6329351.htm děkuji

dobry den, rad bych se zeptal jesti si muzu menit motiv na chladici (vite co myslim). treba tak jak to ma Kraken X63 3d nebo tam je jenom ukayatal teploty. Predem dekuji za odpoved.

Dobrý deň, je súčasťou balenia aj teplovodivá pasta? Poprípade aká pasta by bola vhodná (amd ryzen 9 5900x)? Ďakujem

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií