MS hokej AP+ slevy

Diskusia k ORICO M2PJ-C3-GY-BP

Zobraziť katalóg
ORICO M2PJ-C3-GY-BP - Externý box

Diskusia k ORICO M2PJ-C3-GY-BP

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ORICO M2PJ-C3-GY-BP, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ORICO M2PJ-C3-GY-BP ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ORICO M2PJ-C3-GY-BP vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den budu fungovat v tomto boxe disky GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 2 TB https://www.alza.sk/gigabyte-aorus-gen-4-ssd-2-tb-d6110211.htm alebo GIGABYTE NVMe 1TB SSD https://www.alza.sk/gigabyte-nvme-1tb-ssd-d5693273.htm

Tento produkt ponúkate aj vo vyhotovení "svetlom", alebo "striebornom". Logiky by bolo asi vhodnejšie zobrať čiernu verziu, aby sa lepšie chladila. Ale zdanie môže klamať, lebo našimi kukadlami vnímame iba úzky rozsah elektromagnetického žiarenia a to, čo nevidíme, sa môže líšiť od toho čo vidím. Pýtam sa: Ktorá z tých "farieb" je "tmavšia" v rozsahu frekvencií približne od 1µm až 100µm?

Jaké budou cca přenosové rychlosti pokud použiju WD SN570 NVME SSD? Nebude tam znatelná ztráta při každodenním používání? Předem děkuji za odpověd

Obsahuje balenie USB-c to USB-c kabel, alebo aj USB-c to USB-A kabel?

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií