AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Osprey Quasar 28 II armor grey

Zobraziť katalóg
Osprey Quasar 28 II armor grey - Batoh

Diskusia k Osprey Quasar 28 II armor grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Osprey Quasar 28 II armor grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Osprey Quasar 28 II armor grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Osprey Quasar 28 II armor grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. Zhanam tento batoh v inej farbe. Budete matv predaji aj ine farby ? Dakujem

rád bych věděl zda do tohohle báglu nacpu 15.4 notebook a k němu ještě svačinku + 1.5l láhev pochopitelně plnou :D nebo raději mám koukat po něčem vetším ?? svača ne na medvěda 10 rohlíku a pul kila masa =)

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií