Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defence HX6807/04

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defence HX6807/04 - Elektrická zubná kefka

Diskusia k Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defence HX6807/04

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defence HX6807/04, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defence HX6807/04 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defence HX6807/04 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Chcel by som sa opýtať. Prečo je pri niektorých sonických zubných kefkách uvedené 62000 otáčok/minútu a na konci pri špecifikácií a parametri výrobku na konci je uvedených len 32000 otáčok/minútu? Napadli ma hneď dve veci. Buď sa to stalo nedopatrením, alebo je to účelové zavádzanie spotrebiteľa. Prosím neberte to ako provokáciu, len vidím v tom rozpor ako spotrebiteľ,ktorý má záujem o kupu predmetnej veci.

dobrý deň. prosím ktoré hlavice sú náhradné? neviem ktorý predný typ je na túto kefku. ďakujem.. najlepšie z alzy

Dobrý deň. Je možné túto kefku vrátiť v rámci akcie "Využite 90 dní testovania so zárukou vrátenia peňazí." od Philips? Alza je uvedená v zozname predajcov, len by som to chcel mať potvrdené aj priamo od Vás. Je možné kefku vrátiť do 14 dní klasickým spôsobom Vám? Ak áno, ako to prebieha v prípade, že človek kefku vyskúšal a tým pádom bude hlavica použitá? Za odpoveď vopred ďakujem. S pozdravom.

Dobrý den, jde tento tym kartáčku nabíjet v nabíjecí sklenici? Respektive jaké modely to umí? Děkuji

Dobrý den, má tento konkrétní model bluetooth, aby se dal připojit k mobilní aplikaci? Zatím se mi to nedaří zprovoznit a ani dohledat. Děkuji.

Dobry den, stratil som nabijacku. Je mozne niekde kupit samostatne nabijacku? Dakujem

Zdravím,chci se zeptat ohledně sonickeho kartáčku od Philips Sonicare. S tlakovým senzorem pro 13 slečnu. Jaký vybrat,když ten dětský nechce? Díky za info

Dobrý den, mám dotaz ohledně čistících režimů. Jaký je rozdíl mezi základním a třeba bělícím režimem. je to jen ve výši pulzů za minutu nebo dělá kartáček ještě nějaký jiný pohyb. Děkuji.

Dobry den,jak dlouho vydrzi nabity,jak dlouho se nabiji a je nabijecka v baleni?Da se dokoupit cestovni pouzdro?Dekuji

Dobry den, proc je u tohoto kartacku HX6807/24 uvedeno 62000 pohybu a 31000 kmitu kdyz na tomto modelu 3100 HX3671/13 je uvedeno 31000 pohybu i 31000 kmitu ?

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií