AD elektro Star Wars

Diskusia k Pioneer MVH-190UBG

Zobraziť katalóg
Pioneer MVH-190UBG - Autorádio

Diskusia k Pioneer MVH-190UBG

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Pioneer MVH-190UBG, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Pioneer MVH-190UBG ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Pioneer MVH-190UBG vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je v balení aj ISO konektor. Ďakujem

Dobrý den, koukala jsem, že autorádio je ve více barvách. Je možné si zvolit, jaké bude mít rádio podsvícení? Děkuji Chloupá

Dobrý den, dá se rádio propojit s ovládáním pod volantem a nebo k němu ještě musím dokoupit nějaký kabel děkuji

Dobrý deň, rád by som sa opýtal na to, aká je maximálna podporovaná veľkosť USB Flash disku? Je tam nejaká limitácia? Záleží na výbere značky Flash Disku? Podporuje daný USB port aj vysoko kapacitné externé HDD? Aký je prosím Vás podporovaný diskový súborový systém? NTFS alebo len FAT32? Či dokonca niečo iné?

Zdravím! Chcem sa opýtať,že keď si dám na USB kľúč hudbu do priečinkov podla žánru,či sa dá na rádiu Pioneer MVH-190UBG meniť priečinok s požadovanou hudbou?Ak nie tak máte v ponuké iné rádio v rovnakej cenovej dostupnosti,ktoré túto možnosť má?ďakujem

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií