P&G boost Effaclar

Diskusia k Pioneer MVH-S110UB

Zobraziť katalóg
Pioneer MVH-S110UB - Autorádio

Diskusia k Pioneer MVH-S110UB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Pioneer MVH-S110UB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Pioneer MVH-S110UB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Pioneer MVH-S110UB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, autorádio má pouze červené podsvícení, nebo půjde přepnout i do zeleného? Děkuji.

Dobry den, ja by som chcel vediet ci aj niekto iny mam problem s prehravanim hudby z usb kluca. Zacne hrat a po chvili mi vypise ERROR CODE 19, ako keby usb kluc mal nejaku vadu. Potom uz nefunguje vôbec, vsuniem do pc, spat do auta a zas funguje na par minut kym nevypise zas ERROR CODE 19, pre tym este sviety napis FORMAT READING. Dakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli mi bude sedět autorádio na Audi A4 r.v.1996

Dobrý deň, v hodnotení tohto autorádia sa píše, že nezobrazuje názvy staníc iba frekvencie. Je to naozaj tak, alebo sa to dá v nastaveniach zmeniť?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií