AD elektro AD elektro

Diskusia k PlayStation 5 + FIFA 23 + Gran Turismo 7

Zobraziť katalóg
PlayStation 5 + FIFA 23 + Gran Turismo 7 - Herná konzola

Diskusia k PlayStation 5 + FIFA 23 + Gran Turismo 7

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PlayStation 5 + FIFA 23 + Gran Turismo 7, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PlayStation 5 + FIFA 23 + Gran Turismo 7 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PlayStation 5 + FIFA 23 + Gran Turismo 7 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prečo máte na stránke že očakávate 18.11. keď mne ste už dva krát poslali mail a zmenili termín.prvu ste mi dali na 24.11 a dneska druhý už na 1.12.preco zavadzate ľudí

Dobrý mohu se zeptat objednávku jsem zadal v kombinaci konzole+hra FIFA+hra Grand Turismo jak máte na stránkách avsak v koncové objednávce je zadání pouze konzole+hra Fifa. Můžu vědět kde je problém?

jaké to má HDMI 2.1 nebo 2.0

Dobrý deň. Dnes som konzolu prevzal na alzadrive. Mala byt s hrou fifa23 + grand tourismo. Balenie som neotvaral lebo je to darcek k vianociam ale na baleni je pisane ze súčasťou je len fifa23. Preco k nej nie je aj GT?

Dobrý deň, je predmetný playstation s mechanikou resp. klasická verzia dam cd a hrám?

Dobrý den, jsou prosím hry u konzole FIFA23 a GT7 s českými titulky? Děkuji

Dobrý den je u tohoto playstationu výřez na CD?pPředem děkuji.

Dobrý den mohl bych se zeptat jestli tato konzole bude fungovat na televizi LG 32LK6200PLA

Akým spôsobom (koncovkou) sa to napája na TV? Pýtam sa, lebo to chcem pripojiť hlavne na projektor. Ďakumem za info.

Prosim, o ktoru HW reviziu sa bude konat? 1100 alebo 1200? Vdaka.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií