P&G boost P&G boost

Diskusia k Pokémon TCG: Galar Partners Tin

Pokémon TCG: Galar Partners Tin - Kartová hra

Diskusia k Pokémon TCG: Galar Partners Tin

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Pokémon TCG: Galar Partners Tin, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Pokémon TCG: Galar Partners Tin ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Pokémon TCG: Galar Partners Tin vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

ak si objednám jeden kus buddy tam všetky tri varianty alebo iba jedna náhodná Ďakujem za odpoveď

Ake su vnútri boostery?

Dobrý den, chtěl bych si objednat tuto plechovku, ale pouze modrou variantu s kartou Inteleon, ale nenašel jsem možnost v košíku zadat tento požadavek do poznámky. Můžete mi poradit jak ovlivnit výběr? Stejně tak bych chtěl objednat produkt: Pokémon TCG V Battle Deck - February, ale opět bych chtěl variantu s modrým Pokémonem Blastoise. Díky za odpověď a radu jak objednat konkrétní výrobek.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií