PET AD homeoffice

Diskusia k PowerCube USBcube Original USB A + C Black

Zobraziť katalóg
PowerCube USBcube Original USB A + C Black - Zásuvka

Diskusia k PowerCube USBcube Original USB A + C Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PowerCube USBcube Original USB A + C Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PowerCube USBcube Original USB A + C Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PowerCube USBcube Original USB A + C Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Koupil jsem minulý týden dvě tyhle krabičky. Ani u jedné nefunguje ani jeden USB-C nabíjecí port. Mám několik kabelů, které normálně používám a fungují (origo Google pixel, AlzaPower AluCore USB-C / USB-C 3.2 Gen 2, 5A, 100W)... Zkouším nabíjet svůj pixel 4 a nefunguje to ani s jedním z kabelů. Je možné, že jsem natrefil na dva špatné kusy powercube? Obyčejné USB-A fungují ok.

Dobrý den, rád bych se zeptal na kabel u této usb zásuvky, na fotkách není ( tak to potřebuji )ale v popisu je 1.5 kabel. ? Děkuji moc za pomoc.

Rad by som sa spytal na silu nabijania. Kedze jednotlive druhy zariadeni sa nabijaju inak. To znamena, ze ak by som nabijal telefon 2A namiesto 1A tak by som si akurat tak odpalil bateriu v mobile. Velmi podstatny udaj co vam chyba v popise. Ďakujem

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií