AD elektro AD elektro

Diskusia k QCY Q29 čierna

Zobraziť katalóg
QCY Q29 čierna - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k QCY Q29 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa QCY Q29 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu QCY Q29 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k QCY Q29 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

je možné cez ne prepínať medzi songami (ďalší/predošlý) ?

Dobrý den, jak lze u sluchátek QCY Q29 aktivovat hlasové pokyny? Například, že sluchátka byla připojena (a ke kterému přístroji, číslo volajícího, atd)? Děkuji za odpověd.

Ako funguje párovanie slúchadiel? Je potrebné ich párovať pri každom zapnutí (nemyslím s telefónom ale medzi sebou)? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, lze zvýšit hlasitost sluchátek? Telefon mám na plné hlasitosti a stále to není ono.

Dobrý den , rád bych se zeptal zda je možné sluchátka užívat při sportu , tudíž , zda jsou voděodolné . Děkuji Čapek

Dobry den, rada by som vyskusala sluchadko ci mi sadne do ucha. Je taka moznost? Nie Vsetky sluchadka mi dobre drzia a su pohodlne. dakujem

Slúchadla vydržia na jedno nabitie iba 4 hodiny potom ich je nutné nabiť (buď cez kábel alebo nabíjací box až 3 krát). Opravte si to, lebo to znie veľmi mätúco že "výdrž je teda celkom 12 hodín" - NIE, výdrž je iba 4 hodiny. Je možné cez ne prijať aj hovor ? Je možné nastavovať hlasitosť ? Aký je dosah slúchadiel ?

Aký nabíjací port má to puzdro?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií