Alza Dny květen 2. týden Samsung_CZ_SK

Diskusia k Ratikon eTK 8.1, veľ. 17"/M

Zobraziť katalóg
Ratikon eTK 8.1, veľ. 17"/M - Elektrobicykel

Diskusia k Ratikon eTK 8.1, veľ. 17"/M

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Ratikon eTK 8.1, veľ. 17"/M, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Ratikon eTK 8.1, veľ. 17"/M ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Ratikon eTK 8.1, veľ. 17"/M vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Prosím, jaká je hmotnost kola?

Dobrý den, kde je ke kolu možné sehnat náhradní baterie?

Dobrý deň, pozrela som si manuál priložený vyššie k tomuto typu bicykla a zaujalo ma číslo počtu prevodov. V popise len zadné prevody a v manuali predné aj zadné. Co je správne? Koľko prevodov celkovo má bicykel?

Dobrý den.Mohu vás požádat o zaslání manuálu ke kolu.Nevim například jak aktivovat displej.Dekuju Vích František

dobrý deň, bolo by možné niekde stiahnuť manuál ba tento bicykel?

Dobrý den, jaká je prosím kapacita baterie u tohoto kola?

Dobrý den, umožňuje toto kolo jízdu pouze pomocí motoru bez šlapání? Nebo motor pracuje pouze jako dopomoc při šlapání? Děkuji.

dobry den, prosim o info jak se kolo zapina, nebyl prilozen v krabici zadny manual. Zkousel sem podrzet stredni vypinaci tlacidlo, ale nereaguje, displej je stale vypnuty. Baterie je asi nabita, indikator sviti modre. Dekuji. Ivan

Dobrý den , kde se dá koupit nová baterie ke kolu Ratikon eTK 8.1? Děkuji

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií