MS hokej BOOST JBL

Diskusia k Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US

Zobraziť katalóg
Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US - Herná klávesnica

Diskusia k Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den mohu se zeptat jestli bude tato klavesnice nova a nerozbalena jestě do vanoc skladem

Dobrý den, má tato klávesnice 100% anti-ghosting?

Chcel by som sa spýtať keď je napísané v názvu yellow switch to znamena že to má len ten režim?

Neviem či o tom viete, ale jeden zákazník tu už písal že na obrázku je zlá klávesnica. (Nesprávna) Na obrázku --> Razer BlackWidow X Tournament Edition (Správna) Neni na obrázku --> Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 --> Odkaz do neznáma

Dobrý deň, ak si objednám túto klávesnicu a je tam na objednávku do 14 dní, tak to znamená že do 14 dní to objednáte, alebo do 14 dní to už bude skladom? Poprípade, ak by som to objednal a došla by na sklad, tak by bola rovno poslaná na dobierku ak zvolím túto metódu doručenia?

V náhledech máte špatnou klavesnici (Razer BlackWidow X Tournament Edition Chroma) Odkaz na správnou klávesnici Odkaz do neznáma

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií