AD elektro

Diskusia k Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 US

Zobraziť katalóg
Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 US - Herná klávesnica

Diskusia k Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 US

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 US, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 US ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 US vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je pro tuto klávesnici aplikace?

Je odolná voči vode a prachu

Je možné na tejto klávesnici vypnúť podsvietenie bez inštalovania firmware-u alebo je to podsvietenie defaultne vypnuté?

Ide tato klavesnica a s Razer KRAKEN 7.1 V2 Oval,Razer Mamba Tournament Edition,Razer Firefly Chroma kompatibilna?? ako či to patri do chroma?

aky je rozdil mezi stealth a bez stealthu?

Dobry den, na teto klavesnici nejde psat s diakritikou? Dekuji za odp.

Dobrý den můžu si nastavit červené podsvícení ?

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se tato klávesnice dá koupit s Českými klávesy?

Pekny den prajem, mal by som zaujem o tuto klavesnicu ale mam jednu otazku. Tato klavesnica je US verzia, to znamena, ze v PC je alebo nie je mozne nastavit SK jazyk? Moc tomu nerozumiem, preto sa pytam.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií