AD elektro Star Wars

Diskusia k Realme Buds Air 2 Black

Zobraziť katalóg
Realme Buds Air 2 Black - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Realme Buds Air 2 Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Realme Buds Air 2 Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Realme Buds Air 2 Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Realme Buds Air 2 Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, sluchatka funguju bez problemov. Jediny problem mam ze ich neviem pridat do aplikacie Realme link, aby som sa dostal k dalsim nastaveniam. Proste ich neviem dostat do zoznamu zariadeni v aplikacii. Viete mi prosim poradit? Pripadne je mozne tento problem vyriesit na niektorej predajni? Velmi pekne dakujem za pomoc.

Dobrý den, budou sluchátka fungovat i s Apple Watch 7, na stránkách výrobce jsem nenašel informace o podpoře, navíc vypadá to, že ani app pro WatchOS neexistuje, hledám nějaká levnější sluchátka jen na sportování.

Dobrý den. Koupil jsem si Realme Buds Air 2 a nelze je nabít ani spárovat s telefonem. Tyto sluchátka jsem si koupil už podruhé. Poprvé jsem je kupoval v Okay.cz a měli stejný problém. Můžete mi prosím poradit co s tím?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak dobře sluchátka drží při sportu.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií