MS hokej BOOST JBL

Diskusia k RETRAK Utopia 360° VR Elite Edition+ovládač+slúchadla

Zobraziť katalóg
RETRAK Utopia 360° VR Elite Edition+ovládač+slúchadla - VR okuliare

Diskusia k RETRAK Utopia 360° VR Elite Edition+ovládač+slúchadla

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa RETRAK Utopia 360° VR Elite Edition+ovládač+slúchadla, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu RETRAK Utopia 360° VR Elite Edition+ovládač+slúchadla ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k RETRAK Utopia 360° VR Elite Edition+ovládač+slúchadla vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nacpu tam Mate 10 Pro? Dekuji

iphone 6s Bude fungovat ??

Zdravím, aký je rozdiel medzi retrak Elite edition a tými "bez" Elite? V cene enormný ale... je to iba o dizajne a tvare ovládača? Alebo aj kvalite ako drží na hlave aleb... Vďaka.

Chcel by som sa spýtať kedy približne budú na sklade v BA centrála, viem ze mi dôjde na mail keď tam budu pripravené ale rad by som vedel aj priebežne ako sú na tom... Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý den, rád bych se zeptal zda jsou tyto brýle kompatibilní s iPhone X? Displey je sice 5,8" ale má velmi úzký rámeček, vejde se X do těchto brýlí?

Jsou kompatibilní s samsung galaxy A40???

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli lze na brýle použít telefon xiomi redmi note 7. Předem děkuji za odpověď.

Htěl bych se zeptat jestli pasuje vr na mobil Huawei Nova 3

Dobrý deň zmestí sa tam aj Huawei P8lite

Dobrý den, chtěl bych se zeptat k čemu slouží ovladač Děkuji J.Veniger

123...
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií