AD elektro AD elektro

Diskusia k Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Zobraziť katalóg
Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov - Odvlhčovač vzduchu

Diskusia k Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je součástí balení i HEPA filtr pro čištění vzduchu? děkuji za odpověď.

Dobrý deň! Vypne sa automaticky pri plnom naplnení nádobky?

Dobrý den, 1.cena filtru? 2.jak casto se musi menit? Prosim ne odpoved,ze dle potreby, dekuji. 3.spotreba el.energie? Nikde neni uvedena. Děkuji

Dobrý den. Vypne se, po dosažení nastavené vlhkosti, celý vysoušeč? Tedy kompresor i ventilátor? Nebo se vypne pouze kompresor a ventilátor běží stále?

Jaká je spotřeba při celodenním chodu?

V návodu je zakázané použít přístroj v koupelně. Tam bych ho chtěl umístit především, jaký odvlhčovač je vhodný do koupelny?

Ako sa vybera nadrzka?

Kolik stojí filtr a kde ho koupím?

Ake su rozmery zariadenia?

ake su rozmery zariadenia?

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií