AD elektro AD elektro

Diskusia k Rollei ActionCam 530 strieborná

Zobraziť katalóg
Rollei ActionCam 530 strieborná - Digitálna kamera

Diskusia k Rollei ActionCam 530 strieborná

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rollei ActionCam 530 strieborná, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rollei ActionCam 530 strieborná ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rollei ActionCam 530 strieborná vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, zakoupil jsem ke kamere micro sdhc znacky Kingston, ale neni podporovana. Poradite mi nejakou jinou kartu? Dekuji

Prosim chcel by som poradiť ktorá kame ra ma lepšiu stabilizáciu Rollei ActionCam 530 alebo Niceboy VEGA 6 star. Lebo rad chodim na bicykel do hôr a chcel by som ju mať aj na riaditkach aj na helme ktorá kamery mi bude lepšie stabilizovať obraz? Ďakujem za odpoveď.

dobrý den. když k této kameře nebo jím podobným. pripojim power banku vydrží nahrávat déle ?? jde mi o to ze potřebuji denně nahrát záznam cca 10hodin.

Dobry den,zakoupil jsem si tuto kameru a kdyz zapnu dalkove ovladani,ktere se pripoji a pak zapnu na kamere wifi,tak se dalkove ovladani odpoji.Myslel jsem,ze dalkove ovladani je pres bluetooth,tak by melo oboji spolu fungovat.Nebo mam neco spatne nastaveno?Dekuji za odpoved.

Jakou by jste doporučily paměťovou kartu?

Dobrý den, půjde tato kamera k tomuto stativu? Kód: ST163c https://www.alza.cz/velbon-m47-d5040298.htm

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií