AD elektro AD elektro

Diskusia k Rowenta TN6030F5 Forever Sharp Blue

Zobraziť katalóg
Rowenta TN6030F5 Forever Sharp Blue - Zastrihávač

Diskusia k Rowenta TN6030F5 Forever Sharp Blue

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rowenta TN6030F5 Forever Sharp Blue, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rowenta TN6030F5 Forever Sharp Blue ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rowenta TN6030F5 Forever Sharp Blue vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné holení s pěnou nebo gelem na holení. Děkuji za odpověď.

DObrý deň, prosím Vás, ako je myslené toto: min. dĺžka strihu 0.4 mm, max. dĺžka strihu 6 mm? Ďakujem

Dobrý den.Oholí to do hladka jak žiletkou???Díky

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, čo znamená, keď mi bliká na červeno indikátor, a hneď zhasne. Z ničoho nič počas holenia sa prístroj vypol a viac nejde zapnúť, ani po dlhom pripojení na nabíjačku. Toto mi urobil už tretí strojček po pár mesačnom používaní. A nikde sa nedá nájsť v návode ani na internete k tomu blikaniu ani slovo.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na ten 6 nástavec bez těch hřebenů k čemu slouží.

Odporúčaný prípravok na čistenie a mazanie?

Je možné koupit nádstavce na zastříhávač zvláštˇ?Nějak se mi je podařilo někde založit nebo ztratit a nemohu je najít.

Dá se koupit jen nabíječka s kabelem.

Zdravím, na obrázku máte napájanie micro-usb a presne to hľadám - je to skutočne tak? Alebo len máte zlý obrázok. Ďakujem

Dobrý den, strojek mi bohužel spadl na zem - strojek jako takový je OK a funguje, ale zlomil se mi používaný nástavec. Je možnost jej někde koupit samostatně? Na webu výrobce je nabízena pouze náhradní hlava strojku - nástavce ne.

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií