AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Samsung Galaxy A21s 64 GB biela

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A21s 64 GB biela - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy A21s 64 GB biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy A21s 64 GB biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy A21s 64 GB biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy A21s 64 GB biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, rada bych se zeptala, zda prihlasovani pres otisk prstu je jediny mozny zpusob, nebo je mozne i prihlasovani pres heslo, prip. zda vite, jak musi byt dlouhe. Dekuji.

ma telefon always on

ma tento telefon always on display fukci

Neteř si koupila Samsung A21s a přes Messenger když si píšeme se 1zprava napíše 2krát proč,je to chyba telefonu?

má tento telefón android auto?

Dobry den, mam dotaz na material z ceho je telo telefonu: kov nebo plast, a proc to neuvadite priomo v popisech telefonu?

Dobrý den, chci se zeptat a možná je to zbytečná otázka... dorazí i ve verzi 6/64? Předem děkuji

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií