AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Diskusia k Samsung Galaxy A70 Dual SIM čierna

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A70 Dual SIM čierna - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy A70 Dual SIM čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy A70 Dual SIM čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy A70 Dual SIM čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy A70 Dual SIM čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň Aký tam je procesor? lebo na stránkach samsungu je uvedený SD675

dobrý deň chcel by som sa opýtať že či je v balení aj krit na mobil

Dobrý deň kedy vie sa kedy bude telefón v predaji ? Najprv bolo písané 3.mája tak som ho predobjednal a zrazu je tam jún 2019... Už som jeden raz predobjednával a tiež sa to každým dnom posúvalo, nakoniec som zrušil objednávku a na další deň už bol na sklade. Pritom bolo písané že dôjde až budúci týždeň. Existujú nejaké relevanté informácie aspoň o tomto telefóne?

Dobrý večer je tento telefón voči odolnosti. Lebo som našiel jedno video ktoré tam jeden človek skúšal dať pod vodu Samsung Galaxy A50 a nič sa nestalo. Video: Odkaz do neznáma

Dobry den, chcel by som sa opytat, ci tento telefon je vodeodolny. Dakujem za odpoved.

Zdravím, som s telefónom moc spokojný, akurát sa chcem spýtať ostatných užívateľov - tiež vám nejde upraviť kontakt, ak je už uložený a chcete zmeniť napríklad meno, uložíte to, ale ono sa vo výsledku nezmení? :D ďakujem

Hcel by som sa spítať aký senzor snímača otlakov prstov je zabudovyný (tip, špecifikácia). Alebo rovno aké ochranné sklo sa tam môže použiť, môže byť lepené ako väčšina bežných skiel alebo cez UV lepidlo (dufam že chápete ako to myslím) Za odpovď

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by ste mi odporučili kúpiť si Samsung A70 alebo Huawei P30 lite? Neviem sa rozhodnúť pretože parametre vyzerajú veľmi podobne.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, že asi kedy by mala prísť zľava na tento mobil?

Dobrý deň. Podporuje mobil bezdrotové nabíjanie a ak áno tak bude kompatibilný s Samsung Fast Charging Wireless Charger Qi EP-PN920B černá ?

12
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií