AD elektro Star Wars

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S3 9.7 LTE strieborný

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 LTE strieborný - Tablet

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S3 9.7 LTE strieborný

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Tab S3 9.7 LTE strieborný, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Tab S3 9.7 LTE strieborný ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Tab S3 9.7 LTE strieborný vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, bude taky verze bez LTE a kdy?

Aký je rozdiel medzi SM-T825NZKAXEZ a SM-T820NZSAXEZ , okrem ceny?

Když má tablet označení LTE ještě neznamená že to funguje v českých mobilních sítích ! Ano dá se stím telefonovat ale pouze přez internetové připojení ! LTE to bude asi pouze reklamní trik ! I ten si firma nechá dobře zaplatit !

Dobry den, mam S3 a rad bych pouzival datovou sim, nicmene ramecek pro vlozeni je pripraven pouze pro SD kartu a pro sim neni ani perforovany. Co s tim? Vylamovat to asi neni dobry napad ze?

Co prosím znamenají označení ta názvem tabletu - SM-T 820....SM-T825... v kombinaci s NZKADBT a NZSADBT

Je možno použít OTG? Nikde ve specifikaci jsem nenašel zmínku. Děkuji

Dobrý den, je možné dobíjení tabletu bezdrátovou nabíječkou? Děkuji za informaci.

Jaká je trvanlivost S pen při denním použití? Tablet mám a hrot mi připadá plastový s gumovou špičkou. Mám obavu, že se časem obrousí. Vztahuje se záruka na opotřebení psaním? existují náhradní hroty, nebo pouze nový S pen?

Má Tablet USBC AltMode pro DisplayPort? Tedy prenos obrazu do televize/monitoru pres redukci na HDMI? nebo DP....

chybicka v popise - tenky len 6cm .... zeby 6mm?

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií